Gode tips til at holde sukkertrangen væk

Gode tips til at holde sukkertrangen væk

Gode tips til at holde sukkertrangen væk. Har du også svært ved at holde dig fra søde sager? Det kan være en krig at bekæmpe sukkertrangen, da sukker er noget man bliver afhængig af. Men frygt ikke, for vi har samlet nogle gode tips og fif til dig, som vil hjælpe dig med at holde din sukkertrang helt væk, så du kan fokusere på at leve en sund og aktiv livsstil.

HOLD DIG I GANG

Ved at holde dig fysisk aktiv, sender du positive signaler til hjernen, og du bliver i bedre humør. Nogle gange spiser man søde sager fordi at humøret ikke er så godt, men sørg for at gå ture, eller bare spadsere rundt i lejligheden indtil du får det bedre, og derved mindsker du lysten til at snacke.

SPIS SUND KOSTOm LCHF

En sund og solid kost vil gøre at du har et stabilt og balanceret blodsukker, så du ikke får en pludselig trang til sukker. Sukker er kun en lappeløsning, og det mætter ikke i det lange løb. Hvis du bliver sulten imellem dine måltider, så lav en sund snack som f.eks. en lille skål yoghurt (10%), en håndfuld mandler eller en banan.

Udover sunde snacks, så hjælper en god kop te eller kaffe også altid på sukkertrangen. Evt. en lækker te med frugtsmag, så smagsløgene bliver tilfredsstillet, mens du samtidig ikke indtager noget usundt. Kom også ingefær i din te – det mætter rigtig godt, og så er det super sundt.

TÆNK ANDRE TANKER

Hvis det er rigtig slemt, og du ikke kan holde dig fra de søde sager lige gyldigt hvad du ellers propper i munden, så lav noget helt andet. Tag et dejligt varmt bad, eller kom ud af huset/lejligheden. Et dejligt bad beroliger din krop, og du vil være mere afslappet og koncentreret, så du bedre kan styre din sukkertrang. Du kan også prøve at børste dine tænder – når man har børstet tænder har man sjældent lyst til at spise lige bagefter, og smagen af tandpastaen vil mindske din sukkertrang.

Læs mere om snacking, og om hvorfor man kommer til at overspise, her–>

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *