Alt du skal vide om weight gainer

Weight Gainer – Alt du skal vide

 

Weight gainer – Alt du skal vide

Det er en typisk udfordring for mange der træner, kiloene rasler af istedet for at sætte sig på alle de rigtige steder. Hvis man har et mål om at blive muskuløs og tage på med sin træning, ja så er det utroligt frustrerende hvis det går den anden vej med vægten.

Der kan være flere forskellige grunde til at du ikke tager på i vægt og her i artiklen vil vi kigge nærmere på hvilke muligheder du har for at øge vægten, uanset om du dyrker crossfit, old school styrketræning eller en af de mange andre spændende træningsformer.

Udfordring 1 – Du spiser ikke nok

At have svært ved at spise nok er et meget almindeligt problem for folk der gerne vil tage på og “gain weight” som det populært siges. Appetitten er en meget individuel ting og det svinger fra person til person hvor meget appetit man har.

Hører du til dem der har meget svært ved at tage på i vægt kan weight gainer kosttilskud være en løsning på problemet og hjælpe dig med at få de kalorier indenbords du har brug for for at vokse og få opbygget det muskelmasse du ønsker. Med et weight gainer tilskud kan du øge dit indtag af kalorier til det niveau du har brug for, uden at du skal proppe dig med mere mad end du har lyst til at spise og kan på den måde undgå en del ubehag, som normalt er forbundet med at spise mere end du egentlig kan.

Udfordring 2 – Du træner forkert

En anden meget almindelig form for fejl der kan holde dig fra at tage på i vægt er at du træner forkert. Det lyder hårdt at sige du træner forkert, men det er ofte enten årsagen eller delårsagen til de manglende kilo på vægten.

Du kan træne forkert i forhold til at tage på i vægt på flere måder:

  1. Du træner for meget cardio – konditionstræning. Det kan være alt fra løbetræning til deciderede cardiomaskiner i centeret. Alt det konditionstræning gør at du forbrænder endnu flere kalorier og derfor kommer i endnu større kalorieunderskud end du måske allerede var i forvejen. Den nemme løsning er her naturligvis at skrue ned for mængden af cardio og måske tage en hviledag mere om ugen, hvor du førhen ellers ville løbe eller dyrke en gang cardio.
  2. Du træner ikke tungt nok. Hvis du styrketræner for at tage på i muskelmasse men ikke  løfter tungt nok, kan det faktisk have den modsatte effekt på din vægt. Mange gentagelser med lav vægt kan ende som nærmest en gang cardiotræning i stedet for muskelopbyggende styrketræning og give det modsatte resultat. Løsningen her er, at kigge på din træning og se om du kører for mange gentagelser med lav vægt og måske ikke har øget den vægt du løfter i noget tid. Færre gentagelser med flere kilo er vejen frem, hvis du skal op i vægt og have opbygget nogle solide muskler på kroppen.

Du kan læse mere om de forskellige typer af weight gainer ved at klikke her og ellers følge med her på Fitnesszonen, hvor der løbende kommer nye indlæg om måder du kan opbygge muskler på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.