Nu går vi grill-sæsonen i møde, og det betyder kød på grillen. Her har vi lavet en opskrift på lækre ostefyldte hakkebøffer med baconwrap, som er perfekte på grillen – evt. med en skive fuldfed ost ovenpå, og en lækker salat til. Ved at komme ostestykker i hakkebøffen, giver det din bøf en mere saftig konsistens, og giver retten et lækkert twist. Baconstrimler udenpå, er med til at holde bøffen sammen, og gør at alt den lækre ost, ikke flyder ud og går til spilde.
OSTEFYLDTE HAKKEBØFFER MED BACONWRAP
4 hakkebøffer
Tilberedningstid: 20 min
Ingredienser
500g hakket oksekød
1 pakke baconstrimler, brug ca. 2-3 strimler til hver bøf
fuldfed ost – efter behov
smør til stegning – hvis det steges på panden
salt og peber
Fremgangsmåde
- Ælt oksekød i en skål, med hænderne
- Skær osten ud i små firkantede stykker, og bland sammen med køddet
- Kom salt og peber i blandingen
- Fold 2 stykker baconstrimler ud på et skærebræt på lang, og 1 stykke på tværs
- Rul hakkekødet til 4 bøffer, og vikl dem ind i bacon
- Sørg for at kødet er pakket godt ind, og at endestykkerne på baconen vender nedad
- Steg på panden med smør, eller på grillen i 15-20 min, indtil de føles hårde
- Server med en skive ost ovenpå og en lækker salat til