You are currently viewing Ostefyldte hakkebøffer med baconwrap

Ostefyldte hakkebøffer med baconwrap

Nu går vi grill-sæsonen i møde, og det betyder kød på grillen. Her har vi lavet en opskrift på lækre ostefyldte hakkebøffer med baconwrap, som er perfekte på grillen – evt. med en skive fuldfed ost ovenpå, og en lækker salat til. Ved at komme ostestykker i hakkebøffen, giver det din bøf en mere saftig konsistens, og giver retten et lækkert twist. Baconstrimler udenpå, er med til at holde bøffen sammen, og gør at alt den lækre ost, ikke flyder ud og går til spilde.


OSTEFYLDTE HAKKEBØFFER MED BACONWRAP

4 hakkebøffer

Tilberedningstid: 20 min

Ingredienser

500g hakket oksekød

1 pakke baconstrimler, brug ca. 2-3 strimler til hver bøf

fuldfed ost – efter behov

smør til stegning – hvis det steges på panden

salt og peber

Fremgangsmåde
  1. Ælt oksekød i en skål, med hænderne
  2. Skær osten ud i små firkantede stykker, og bland sammen med køddet
  3. Kom salt og peber i blandingen
  4. Fold 2 stykker baconstrimler ud på et skærebræt på lang, og 1 stykke på tværs
  5. Rul hakkekødet til 4 bøffer, og vikl dem ind i bacon
  6. Sørg for at kødet er pakket godt ind, og at endestykkerne på baconen vender nedad
  7. Steg på panden med smør, eller på grillen i 15-20 min, indtil de føles hårde
  8. Server med en skive ost ovenpå og en lækker salat til

 

Ostefyldte hakkebøffer med baconwrap

Ostefyldte hakkebøffer med baconwrap

 

Skriv et svar