Vandmelonsalat med rødløg og persille

Vandmelonsalat med rødløg og persille

Vandmelonsalat med rødløg og persille – så bliver det simpelthen ikke nemmere at lave en lækker og frisk salat. Salaten er perfekt som både sideret til et godt stykke kød, men også god som hovedret i sig selv – til f.eks. frokost. Vi har blandet smagen fra den friske og saftige vandmelon, med det skarpe fra rødløget, det krydrede fra persillen og skabt den perfekte kombination af smage der skal til for at lave en dejlig nem sommersalat. Det er også super lækkert med fetaost i salaten – vi har sat en skål med feta ved siden af, men man kan også sagtens blande det i salaten efter behov. For at give salaten lidt mere knas, har vi tilsat græskarkerner, som lige giver den sidste prik over i’et.

Ingredienser

Til 4 pers.

500g vandmelon

1/2 bundt frisk persille

1/2 rødløg

en håndfuld græskarkerner

150g god fetaost

Fremgangsmåde

Start med at skære vandmelonen fri for kerner og skal. Skær vandmelonen ud i små mundrette stykker. Skær derefter rødløg i skiver, og fetaost i små stykker. Persillen skyldes grundigt og hakkes groft.

Anvend det hele på et fad, med enten feta ovenpå salaten, eller ved siden af. Slut af med at drysse græskarkerner hen over salaten, og server retten afkølet.


Vandmelonsalat med rødløg og persille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.