Her er en nem opskrift på hjemmelavet æggesalat wraps med karry, som er perfekte til madpakken, som tilbehør eller til frokosten. Det er en anderledes men super lækker måde at spise æggesalat på, og især ideel til jer som ikke spiser brød. Her er æggesalaten viklet ind i store salatblade, som gør det nemt at tage med på farten, eller spise i hånden.
HJEMMELAVET ÆGGESALAT WRAP MED KARRY
4 store ruller
Tilberedningstid: 15 min
Ingredienser:
5 forkogte æg
4 store salatblade
1 1/2 dl hjemmelavet mayonnaise
1 spsk karry
1/2 tsk salt
Fremgangsmåde:
- Skær æggene ud i små firkantede stykker og kom dem i en skål – kog dem et stykke tid inden tilberedning, og lad dem hvile i kæleskabet
- bland mayonnaise i skålen og rør sammen
- tilsæt karry og salt og bland
- fold salatbladene ud, og fordel æggesalaten i den ene ende af salatbladet
- rul salatbladet til en wrap, og stik evt en tandstik el.lign. igennem for at holde dem lukket
Pingback: Den bedste æggesalat — Fitnesszonen