Den bedste æggesalat. Nu har vi fundet den bedste æggesalat. En super lækker opskrift på æggesalat med karry, som er perfekt som sideret til din aftensmad, eller som lækkert pålæg til din frokost. Den er meget simpel at lave, og tager ikke mere end 10 min. Vi har forkogt æggene dagen før, så de var kolde da vi skulle lave dem – så hvis du evt. ligger inde med nogle æg fra morgenmaden som ikke blev spist, så kan du passende lave en lækker æggesalat til frokosten, eller til ungernes madpakker.
Tilberedningstid: 10 min
4 æg – forkogte
3 spsk mayonnaise – lav evt. din egen fra bunden
1 håndfuld salatblade
1 spsk karry
1/2 rødløg
salt og peber
- Skræl og skær de forkogte æg ud i små stykker
- Skyl salaten og skær groft i mindre stykker
- Skær rødløg i små stykker
- Bland æg, rødløg og salat sammen i en skål og tilsæt mayonnaise
- Tilsæt karry, salt og peber og rør forsigtigt rundt
- Server som sideret eller som pålæg til frokosten
Se også vores opskrift på æggewraps.