Fudge med kokosmælk. Mums, disse små lækkerbiskner skal bare prøves! Vi har lavet en opskrift på fudge med kokosmælk, og oveni at de smager himmelsk, så er de ret sunde. Vi har brugt 80% chokolade, og en lækker fed kokosmælk (ikke light) – resultatet blev helt fantastisk. Disse små bidder er perfekte til dessertbordet til gæsterne, eller som en hyggesnack til familieaftenen.
De er super nemme at lave, og så bliver de hurtigt spist, så lav endelig rigeligt af dem. Vi har lavet nogle både med og uden kokos – Det er lækkert at komme kokosmel uden på dem, eller chokoladepulver.
ca. 20 stk
100g mørk chokolade (^80%)
50g kokosolie
1 dåse kokosmælk – ikke light
50g piskefløde
50g hakket mandeler
- Tag den øverste del fra kokosmælken, og kom det i en gryde
- Kom resten af ingredienserne i og varm op til du har en ensartet masse – det må ikke koge
- Kom massen i en form (evt. en rugbrøds/kageform) med plastfilm og stil fudgen i køleskabet
- Lad fudgen køle natten over
- Når fudgen er kølet, kan den skæres ud i små firkantede stykker, og beklædes med kokos eller chokoladedrys