You are currently viewing Hjemmelavet olivenpesto

Hjemmelavet olivenpesto

Hjemmelavet olivenpesto. Pesto er italiensk, og bruges primært som tilbehør og ovenpå brød mm. Dette er en opskrift på pesto lavet på oliven, som er perfekt til snack eller i salaten. Hjemmelavet olivenpesto smager himmelsk, og så er det samtidig sundt at spise – spis det evt. ovenpå en skive agurk som en lille snack, eller brug det som en frisk og lækker salatdressing.

Hjemmelavet olivenpesto

Ingredienser

1 dl oliven

1/2 dl olivenolie

1 dl parmesanost

1 hvidløg

50g pinjekerner

1 knsp salt

frisk basilikum

Fremgangsmåde

  1. Rist pinjekernerne på en pande
  2. Hak hvidløg og oliven i små stykker
  3. Kom alle ingredienserne i en blender, og blend indtil det får en ensartet masse
  4. Kom pestoen på køl, og spis med en lækker snack

Hjemmelavet olivenpesto

^Prøv olivenpesto ovenpå lækker frisk agurk – det er en fantastisk snack.

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar