Hjemmelavet olivenpesto. Pesto er italiensk, og bruges primært som tilbehør og ovenpå brød mm. Dette er en opskrift på pesto lavet på oliven, som er perfekt til snack eller i salaten. Hjemmelavet olivenpesto smager himmelsk, og så er det samtidig sundt at spise – spis det evt. ovenpå en skive agurk som en lille snack, eller brug det som en frisk og lækker salatdressing.
1 dl oliven
1/2 dl olivenolie
1 dl parmesanost
1 hvidløg
50g pinjekerner
1 knsp salt
frisk basilikum
- Rist pinjekernerne på en pande
- Hak hvidløg og oliven i små stykker
- Kom alle ingredienserne i en blender, og blend indtil det får en ensartet masse
- Kom pestoen på køl, og spis med en lækker snack
^Prøv olivenpesto ovenpå lækker frisk agurk – det er en fantastisk snack.
Pingback: Nem salat med olivenpesto — Fitnesszonen