You are currently viewing Hjemmelavet æggesalat wrap

Hjemmelavet æggesalat wrap

Her er en nem opskrift på hjemmelavet æggesalat wraps med karry, som er perfekte til madpakken, som tilbehør eller til frokosten. Det er en anderledes men super lækker måde at spise æggesalat på, og især ideel til jer som ikke spiser brød. Her er æggesalaten viklet ind i store salatblade, som gør det nemt at tage med på farten, eller spise i hånden.

DSC_0018


HJEMMELAVET ÆGGESALAT WRAP MED KARRY

4 store ruller

Tilberedningstid: 15 min

 

Ingredienser:

5 forkogte æg

4 store salatblade

1 1/2 dl hjemmelavet mayonnaise

1 spsk karry

1/2 tsk salt

 

Fremgangsmåde:
  1. Skær æggene ud i små firkantede stykker og kom dem i en skål – kog dem et stykke tid inden tilberedning, og lad dem hvile i kæleskabet
  2. bland mayonnaise i skålen og rør sammen
  3. tilsæt karry og salt og bland
  4. fold salatbladene ud, og fordel æggesalaten i den ene ende af salatbladet
  5. rul salatbladet til en wrap, og stik evt en tandstik el.lign. igennem for at holde dem lukket

 

DSC_0021DSC_0023


DSC_0027 DSC_0029

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar