Spejlæg med fyldt peberfrugt. Super lækker og nem morgenmad, bestående af spejlæg på kyllingebryst, med fyldt peberfrugt ved siden af. Peberfrugten er fyldt med skiver fra kyllingebryst og rucola, toppet med bacontern. Saften fra baconen har vi kommet ud over peberfrugten, for at fremhæve den lækre smag. Udvælg dine favorit ingredienser, og kom i peberfrugten, det smager himmelsk ved siden af æg.
Til 2 pers.
1 peberfrugt
1 pakke kyllingebryst pålæg (eller skiveskåret kylling)
2 håndfulde rucola
150g bacontern
4 æg
- Skyl peberfrugten og rucola salaten grundigt
- Steg bacontern til de bliver flotte brune på panden
- Skær peberfrugten ud i 4 lige store stykker
- Skær 4 stykker kylling ud i strimler, og fordel dem på peberfrugten
- Kom rucola ovenpå, og top af med de knasende bacontern
- Steg 4 spejlæg og server ovenpå en skive kylling