You are currently viewing Bagt aubergine: Lækkert LCHF tilbehør

Bagt aubergine: Lækkert LCHF tilbehør

Bagt aubergine: Lækkert LCHF tilbehør. Mangler du inspiration til lækre sideretter til dit LCHF måltid? Prøv denne nemme og sunde opskrift på bagt aubergine med krydret creme fraiche. Det bliver næsten ikke nemmere, end dette – og så smager det super lækkert. Denne ret er perfekt ved siden af dit LCHF måltid, og så indeholder retten hverken kulhydrater eller sukker.

Bagt aubergine: Lækkert LCHF tilbehør

Ingredienser

Til 2 pers.

Tilberedningstid: 1 1/2 t

1 frisk aubergine – som sideret passer 1/2 aubergine til hver pers. meget godt

4 spsk creme fraiche

2 spsk olivenolie

1 spsk citronsaft/ eller revet citronskræl

frisk basilikum

salt

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Skyl auberginen grunddigt, og skær den over i to
  3. Skær riller langs kødet, og massér salten ind i rillerne
  4. Lad den stå i 30min, så den suger salten til sig – på den måde vil den ikke suge olivenolien til sig
  5. Efter 30 min presses alt saften ud af auberginen
  6. Brug nu en pensel til at pensle olivenolien ud over auberginen
  7. Bag i ovnen i 60 min, med indersiden nedad på bagepapiret
  8. Bland creme fraiche med frisk hakket basilikum og citronsaft, og fordel det ud over de ovnbagte auberginer.

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar