Fyldt svinemørbrad med tranebær

Fyldt svinemørbrad med tranebær

Fyldt svinemørbrad med tranebær. Super lækker og nem ret, som mætter godt, og så er det virkelig sundt. Vi har fyldt en svinemørbrad med saftige tranebær og champignoner, og viklet parmaskine rundt om, for at holde på fyldet, og så bliver kødet også ekstra saftigt og mørt. Det er nemt, og der skal ikke mange ingredienser til denne lækre ret – den skal prøves.

Fyldt svinemørbrad med tranebær

Ingredienser

600g svinemørbrad

200g tranebær

150g champignon

150g parmaskinke i skiver

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Skyld og hak tranebær og champignoner
  3. Svinemørbraden renses og skæres over langs midten, så fyldet kan være der
  4. Fyld svinemørbraden med hakket tranebær og champignon, og vikl parmaskinke rundt om for at lukke
  5. Steges i ovnen i ca. 30-40min

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *