Gode grunde til at dyrke yoga

Yoga er måske ikke noget som får pulsen op ligesom en løbetur i det fri, men yoga har mange andre fordele. Her er en liste over gode ting du kan få ud af at dyrke yoga.

 1. GODT FOR KROP OG SIND

  Yoga styrker din krop og giver dig styrke både fysisk og psykisk. Det styrker din tålmodighed, din selvbevidsthed og dit fokus. Med de rette yogaøvelser vil det påvirke dine musklers styrke, din smidighed og din kondition.

 2. YOGA GØR DIG SLANK

  Der er mange der tvivler på at man kan tabe sig af yoga, men det kan man. I takt med at kroppen slapper af, kommer kroppen mere i balance og det påvirke fedtforbrændingen. Din krop stresser af, og det gør det nemmere for din krop at forbrænde fedt når du træner.

 3. YOGA ER GODT FOR HELBREDET

  I stressede situationer kommer du tit ud for at du er nød til lige at tage en dyb indånding. Når du dyrker yoga lærer du forskellige former for indåndinger, og du bliver bedre til at håndtere pressede situationer. Derudover slapper du samtidig mere af i kroppen, og du bliver ikke lige så nemt stresset. Yoga er også godt for immunforsvaret, hvilket betyder færre sygdomme.

 4. DU FINDER DIG SELV

  Yoga er optimal afslapning, og det giver dig mulighed for at komme i kontakt med dig selv, og derved skabe mere overskud og overblik i hverdagen.

 5. DU FÅR MERE ENERGI

  Et godt tidspunkt at dyrke yoga på, er om morgenen. Du er mest afslappet når du vågner efter en god nats søvn, og her er det ideelt at starte dagen ud med et kram til sjælen, og en rolig stressfri opvågning som giver energi til resten af dagen.

 

Du vil finde at yoga er en fantastisk måde at træne på, uanset om du er til sved på panden, eller en afslappende tid for dig selv.

girl-1130386_960_720

Comments 1

 1. Pingback: Vejen til en sundere livsstil — Fitnesszonen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *