Gode strækøvelser hvis du sidder meget ned

Gode strækøvelser hvis du sidder meget ned

Har du et arbejde hvor du sidder meget ned, så er det vigtigt at få strækket rigtigt ud i kroppen, så den ikke bliver ødelagt af det. For at holde dig i gang, så er det godt at have nogle faste øvelser og rutiner som du husker at bruge i dagligdagen, og i denne artikel har vi samlet nogle gode øvelser, som kan hjælpe dig til en sundere hverdag.

Der er efterhånden flere og flere mennesker som ender foran computerskærmen, både på arbejdet, men også i fritiden. Mange arbejdspladser i dag foregår foran en computer, og her går kroppen altså i stå. For at din krop ikke segner helt hen, så er det vigtigt at få gang i blodomløbet engang i mellem i løbet af din dag. Der er også kommet langt mere fokus på dette, da flere og flere oplever nogle af de konsekvenser som fører med når man sidder meget ned. Mange arbejdspladser har faktisk indført betalte medlemskaber i fitnesscentre til deres medarbejdere. Men det er dog ikke nødvendigt at træne i lang tid i et motionscenter for at holde kroppen sund. Nogle gode strækøvelser i løbet af dagen, er nok til at øge forbedre din krop på arbejdet.

I denne video bliver der vist nogle gode øvelser til dig som sidder meget ned på jobbet. 

Strækøvelser er især gode for at få blodomløbet i gang, og det er meget vigtigt når man sidder ned. Når du sidder meget ned, går blodomløbet faktisk næsten helt i stå, og din krop går i hviletilstand. Øvelserne er ikke svære eller hårde at lave, de kan faktisk være helt simple, som der også vises i videoen.

Udover disse strækøvelser, er der også mange som benytter sig af yogastillinger. Det kræver dog lidt mere tid end de andre strækøvelser, men det giver også lidt mere. Det er nemlig ikke blot udstrækning, men også udrenselse i både krop og sind. Yoga er især godt til dig som arbejder på en stressende eller larmende arbejdsplads. Det er en effektiv måde at få noget ny energi og luft til hovedet på en lang arbejdsdag.

Læs mere om yoga under denne kategori.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *