You are currently viewing Krydrede kødboller med ostefyld

Krydrede kødboller med ostefyld

Krydrede kødboller med ostefyld. Opskrift på lækre saftige kødboller, fyldt med ost og vendt i krydrede smør. Dette er en super lækker ret, og den er også nem at lave – det er lidt ligesom hakkebøffer, men sjovere. Der er et eller andet ved mad som er gjort småt, som gør det lidt sjovere både at lave, men også at spise. På denne her måde, er der også mere overflade på kødet, som giver rig mulighed for at få endnu flere af de lækre krydderier godt fordelt.

Ingredienser

til 2 per. (6 kødboller)

500g hakket oksekød

6 stykker fed ost i tern (ca. 1x1cm)

1 håndfuld rucola

1 lille løg

1 fed hvidløg

smør til stegning

salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Fordel kødet i 6 lige store stykker
  2. Mos kødet i hænderne, og kom et stykke ost i hvert stykke kød
  3. Rul kødet i små kugler med oste indeni
  4. Hak grøntsagerne fint, og steg dem kort på panden med smøren
  5. Kom kødbollerne på panden, og steg ved medium varme i ca. 20-30 min
  6. Slut af med at krydre dem med salt og peber – evt. frisk chili
  7. Server med en lækker rucola salat til

 

Læs mange flere sunde opskrifter lige her–>


Krydrede kødboller med ostefyld Krydrede kødboller med ostefyldKrydrede kødboller med ostefyld Krydrede kødboller med ostefyld  Krydrede kødboller med ostefyld

Skriv et svar