You are currently viewing Bøf og bacon

Bøf og bacon

Bøf og bacon – rigtig mandemad, kød med kød. En simpel og super lækker et, som blot kræver to ingredienser, og så smager det virkelig lækkert. En ret som er ideel for dig som skal lave en hurtig og nem ret, men ikke vil gå på kompromis med smagen.

Selvom det skal gå hurtigt, og ingredienserne er få, så bør man aldrig gå på kompromis med smagen, og denne ret er super simpel og fuld af smag. Og hvem elsker ikke en lækker saftig bøf og sprød bacon? Tilføj eventuelt nogle oliven som tilbehør til retten, for at give det et ekstra touch.

Bøf og bacon

IngredienserTil 1 pers:

200g oksekødsbøf

1 pakke bacon

Evt. Oliven som tilbehør

Fremgangsmåde

  1. Steg bacon på panden indtil de er brune
  2. Kom bacon på en tallerken med papir, så papiret kan suge det overflødige saft (hvis man vil)
  3. Kom en smule smør på panden, og steg kødet i baconfedt og smør
  4. Server eventuelt med oliven ved siden af, og smag til med salt og peber

Bøf og bacon

Til de fedt-forskrækkede, kan i læse denne artikel om en Fed åbenbaring – mættet fedt er ikke fjenden–>

 

 

Skriv et svar