Lækker forret med reje. Denne rejesalat er super let, frisk og helt perfekt som forret. Det er simpelt at lave, og så er der alt det sunde med. De mest almindelige typer rejer er koldtvandsrejer, fjordrejer og tigerrejer (varmtvandsrejer). Rejer er især gode til forretter, grundet deres søde og milde smag. I denne opskrift har vi leget lidt med det søde, syrlige og det fyldige, så der er lidt af det hele, og det viste sig at være et hit. Til denne salat har vi brugt en let citrondressing, men man kan selv prøve sig frem med forskellige dressinger. Det er altid en vinder med den populære Rhode Island dressing til rejesalater.
Til 2 pers.
100g pillede rejer
25g salatblade (efter eget valg)
1 stk advokado
1/2 stk mango
4 stk asparges
DRESSING
1 spsk citronsaft
1 spsk fint revet citronskal
1 tsk salt
lidt peber
1/4 liter creme fraiche
Bland først dressingen, og lad den hvile i køleskabet i ca. 15 min. Smag derefter til.
Vend salatblade, asparges i dressingen, og placer derefter mango, avokado og rejer ovenpå. Server med dressing ved siden af, så man kan tilføje efter behag.