Spis dig til mere energi

Spis dig til mere energi

Spis dig til mere energi. I denne artikel vil vi give dig hjælp til at booste din energi, ved at give dig en guide til hvilke madvare du kan spise for mere sund energi. Det er sundt at variere, og spise forskellige fødevare, så din krop får energi fra forskellige kilder, og så er det sjovt at eksperimentere. En varieret kost vil også sikre dig alle de forskellige vitaminer og næringsstoffer som din krop har brug for.

SPIS SUNDT

Om LCHF

”Rigtig mad” kan der være delte meninger om, hvad er, men vi mener at rigtig mad er naturlig mad, som kød, fisk, mættet fedt, grøntsager, nødder mm. Altså LCHF, som handler om at udelukke kulhydrater og sukker. En sund og naturlig kost, består af de ting som du enten kan fange eller plukke selv i naturen, ligesom vi gjorde engang før alt blev fabrikeret. Du kan læse mere om LCHF, og hvad det egentlig er, lige her–>

MÆTTET FEDT

Vær ikke bange for at spise fedt – så længe at du spiser det rigtige fedt fra olivenolie, nødder, fisk osv. så feder det ikke. Det giver faktisk en masse energi. Især hvis du er på LCHF kost, hvor kroppen ikke har sukker i systemet, og derfor er i tilstanden Ketose, som gør at kroppen vil bruge fedtet som energikilde.

GODT MED GRØNT

Grøntsager er fyldt med vitaminer, næringsstoffer og masser af energi. Hvis du fodre din krop med sunde sager som giver den al den næring som den har brug for, så får du mere overskud og energi. Hvis du derimod spiser usund kost som kun er midlertidigt mættende, så vil kroppen ikke optage noget næring, og du vil hurtigere og oftere blive sulten. Det vil føre til overspisning, og træthed i kroppen. Et godt tip er at købe frosne grøntsager, som du kan fylde fryseren op med, og så har du altid grøntsager liggende til en masse sunde og lækre måltider.

DRIK VAND

Hold sulten nede, og kroppen i gang med rigeligt vand. Det er vigtigt at sørge for at indtage rigeligt med væske, for at kroppen kan fungere optimalt. Læs meget mere om vigtigheden ved at drikke nok vand, lige her–>

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *