Squashspaghetti

Squashspaghetti

Skift spaghettien ud med denne sunde version af squashspaghetti, og undgå en masse unødvendige kulhydrater. LCHF er en livsstil hvor man spiser en masse naturligt fedt, moderat protein og meget få kulhydrater – dette er det perfekte og sunde alternativ for pasta, og det smager super godt som sideret eller i kombination med f.eks. en lækker kødsovs.

Det er nemt at lave squashspaghetti, om du så selv skærer det ud i strimler, bruger et rivejern eller ejer en spiralizer, så er det lige til at lave. Et andet alternativ som også er en LCHF favorit, er agurk – kog dog ikke agurkestrimler i varmt vand ligesom squash, da agurk får en blød og smattet konsistens.

Squash er, efter vores mening, det bedste alternativ for en pastaret, og så har det en dejlig neutral smag, så det kan kombineres med mange forskellige retter. Squash indeholder 1,1g kostfibre pr. 100g, samt en masse vitaminer som er vigtige for kroppens evne til at fungere optimalt.

Squashspaghetti

SÅDAN TILBEREDER DU SQUASHSPAGHETTI

Til denne ret skal du bruge en hel squash som du har skyllet grundigt. Vi har brugt et helt almindeligt rivejern, og revet grøntsagen i strimler indtil vi kom ind til kernen. Kom strimlerne i en skål, og held kogende van over dem. Lad dem ligge i det kogende vand i ca. 2-3 min, så de er kogte men stadig sprøde, og held da vandet fra.

Server squashspaghettien som en sideret, eller som en klassisk pastaret med kødsovs på. Grundet dens neutrale smag, kan squash kombineres med en masse forskellige retter, og vi har f.eks. brugt denne squashspaghetti i en lækker wokret, stegt med kylling, ingefær, hvidløg, samt en variation af grøntsager.

Squashspaghetti Squashspaghetti

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *