Lækker opskrift på sund low carb banan pandekager. Super lækker måde at starte dagen ud på, eller server dem evt. som dessert med en blend af frossen banan softice ovenpå. Pandekagerne er lavet på kokosmel, og indeholder kun naturlige ingredienser – dvs. ingen sukker, mel, mælk mm. Dog indeholder opskriften banan, så hvis du er på striks LCHF bør du skifte banan ud med sundere alternativer, som f.eks. blendede bær. Bananer indeholder en masse frugtsukker, som giver pandekagerne en sød smag, og en lækker svampet konsistens.
Læs også denne opskrift på LCHF pandekager med bær.
Om det er til dessert eller morgenmad, er disse super gode med skåret bananstykker ovenpå, samt nødder, rosiner og honning.
Til 8 pandekager:
4-5 spsk kokosmel
1 spsk loppefrøskaller
4 æg
2 bananer
20g smør
- Mos bananerne med en gaffel, og bland med æg
- Kom kokosmel og loppefrøskaller i skålen, og bland det hele sammen
- Smelt smøren på panden, og held den derefter i skålen med blandingen
- Kom ca. 2 spsk på panden ad gangen, og vend når de er flotte brune
- Server som de er, eller evt. med banan, nødder, rosiner og honning på toppen