Vi har bikset en sund og let ret sammen her, som består af stegt kylling med diverse grøntsager og karry. Meget simpel ret, og så smager den himmelsk. Det smager næsten som om man er på ferie i Thailand. Formålet med opskriften, var faktisk at lave en lækker og sund ret, som de fleste allerede har ingredienserne til, så du kan bikse denne her ret sammen når som helst. Det tager ingen tid at tilberede den, og det er også nemt.
Denne opskrift på thai inspireret kylling med karry, er perfekt til dig som står og skal bikse en hurtig middag sammen, om det bare er til dig selv, eller om servere den for familien, den passer til enhver lejlighed. Opskriften er ren LCHF kost, så vær ikke bange for at tage en ordenlig stor portion, for det er super sundt, og det mætter godt i maven.
Se også denne opskrift på thaigryde med fløde–>
Til 2 pers.
- 2 stykker kyllingebryst
- 2 tomater
- 1/2 agurk
- 3 champignoner
- 2 fed hvidløg
- frisk chili
- 1 løg
- en smule ingefær
- 1 spsk karry
- salt og peber
- smør til stegning
- Hvis kyllingen ikke er stegt på forhånd, steges den på panden med lidt smør
- Mens kyllingen steger, skæres grøntsagerne ud i fortrukne størrelse
- Når kyllingen er gennemstegt, skæres den ud i strimler og blandes med grøntsagerne
- Steg det hele på panden ved høj varme, og tilsæt her salt, peber og karry