Hvad sker der når du dyrker yoga?

Hvad sker der når du dyrker yoga?

Hvad sker der når du dyrker yoga? Yoga er skønt og dejligt, men kan det virkelig have en effekt på dit sind? I denne artikel vil vi komme ind på de forskellige virkninger som yoga har på dig. Yoga påvirker nemlig rigtig mange elementer i din krop, både fysisk, men det mindsker også stress og så kan du tabe dig af det.

NÅR DU DYRKER YOGA

Inden du begynder på yoga, varmer du kroppen op, og her øger du din krops smidighed. Her fokuserer du på dit åndedræt, og du lukker hverdagens stress og støj ude. Når du har varmet op inden yoga, bliver det nemmere at holde stillingerne, og dit åndedræt bliver meget bedre. Åndedrættet udgør størstedelen af udrensningen i krop og sind – her bliver det mentalt, og du bliver mere afslappet og får mere overskud.

MENTALT – Når du strækker ud i kroppen og kombinerer det med et fokus på åndedræt, er du til stede i nuet, og din krop bliver afslappet. En afslappet krop og en rolig vejrtrækning giver et afslappet sind, og du vil opleve at du får meget mere ro og overskud i hverdagen. Yoga påvirker dig mentalt på den måde, at du lære at lukke støjen ude, og du får ro i krop og sind. Du lærer at trække vejret rigtigt, så du kan få renset ud indefra.

YOGA MOD STRESS

Stress er en tilstand hvor det hele går lidt for hurtigt, og din krop prøver at komme væk fra det. Når du dyrker yoga, mærker du efter i din krop, og du sænker derfor dit stress niveau meget. Åndedrætsøvelser er meget effektive imod stress, da du kommer i kontakt med dig selv, og du får kontrol over din krop. Her kan du slappe af, og finde ro.

Læs mere om åndedrætsøvelser her–>

TAB DIG MED YOGA

Mange har oplevet at man taber sig af yoga. Dette skyldes at yoga forbedre kroppens fordøjelse, og hjælper kroppen med at forbrænde fedt de rigtige steder. Når du dyrker yoga, er du i kontakt med dig selv, og du kan derfor selv hjælpe din krop med at trives. Mange mennesker ændre også deres kostvaner til det bedre efter yoga, da man kan mærke sin krop, og man kan mærke hvad kroppen har brug for. Det betyder også at du ikke kommer til at overspise, da du kan mærke hvornår kroppen siger fra.

Læs mere om yoga og vægttab her–>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *